Fuck Covid-19 (wide).jpg

Few events in the world in the last years have made us so distant to each other and on the other hand been unifying us at the same time as the Covid-19 pandemic has.

While it has brought more annoyance to the lives of many and been a public nuisance  over the course of the year 2020, we at Rääkki want to bring together and bring out even the little good things on this page that have happened in the midst of all this. And if not otherwise, then at least encourage everyone to cope and carry on in this "new normal".

Although the Covid-19 slowed us down and complicated so many of our everyday life situations, it will not stop us!

If you would like to share your short story or encouragement with us and others, please email us at info[at]raakkiclothing.com and we will tell you how to get involved and get your message shared on this page.

___________________________

RÄÄKKI CLTH. CREW

active life with style.

RIKU

  • Instagram

"Yrittäjänä toiminnat hyytyivät lähes paikalleen ja turvallisuusalan työntekijänä työt (tapahtumat) loppuivat 14.3.

Aika kekseliäs on saanut olla kaiken tämän keskellä, mutta luovuttaminen kun ei ole koskaan ollut vaihtoehto niin kyllä tästäkin on selvitty ja selvitään.

Ajankuluksi on onneksi voinut pitkästä aikaa rehellisesti levätä ja pysähtyä. Nauttia ihan vaan siitä kuuluisasta olemisesta ja jopa auttaa ystäviä heidän yritystensä kanssa omilla nörttitaidoilla. Uuden Rääkki varaston & myymälän löytyminen on kuin ihme ja sen remontointi toikin arkeen myös mukavasti toivottua puuhaa. En malta, että pääsemme avaamaan ovet ja kutsumaan kaikki käymään! 

Tämä on vain yksi rääkki muiden joukossa ja periksiantamattomalla asenteella tästäkin mennään läpi."

Riku Polaroid.jpg

ANTTI VÄHÄ

  • Instagram

"Kun maailma seisahtuu ja kaikki ihmiskontakteihin liittyvä rajoitetaan,  ovat ihmisläheiset alat lievästi ja rehellisesti sanottuna kaulaansa myöten pas**ssa. 
”Tue kotimaista, paikallista tai pientä yrittäjää” voi tuntua ja kuulostaa kliseeltä, mutta todellisuudessa tänä päivänä ja hetkessä se saattaa oikeasti määrätä sen, saako em. yrittäjät leipää pöytäänsä.

 
Nyt on se hetki, kun jokaisen meistä täytyy laajentaa omaa näkökulmaansa ja ajatella asioita isommin sekä pitkällä tähtäimellä."

Antti Polaroid.jpg

NIKO

  • Instagram

"Vuoden alku oli korjaamoalalle hiljaisempaa ja alkoi jo pahasti näyttämään siltä, että kaikkialla jouduttaisiin pian turvautumaan lomautuksiin. Onneksi tilanne ei kuitenkaan edennyt niin pitkälle ja pian alun "hysterian" jälkeen ihmiset tajusivat, että autoja on korjattava sekä pidettävä liikenteessä.

Uskoisin varmasti, että tämä lisäsi myös vanhempien autojen korjaamista eikä ihmiset vaihda niin nopeasti uuteen.

 

Tilanne alalla on onneksi lähtenyt jo parempaan suuntaan ja nykyään töitä riittää!"

Polaroid Petrelius.jpg

MATIAS

  • Instagram

"Vallitseva maailmantilanne ajoi koko tapahtuma-alan täydelliseen pysähdykseen. Useat ihmiset jäivät yhtäkkiä ilman työpaikkaa ja etsimään ratkaisua omaan talous tilanteeseen. Samaan aikaan koko turvallisuusala pidätti hengitystään epävarmuudesta ja myös vartiointiliikkeiden toiminta muuttui hyvin epävarmaksi - töitä ei ollut tarjota kaikille.

Tilanne alkaa pikkuhiljaa palaamaan normaaliksi, mutta epävarmuus jatkosta on edelleen vahvasti läsnä.

 

Näinä aikoina positiivinen ajattelu auttaa pitkälle ja on erittäin tärkeää tehdä niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi.

 

Itsensä haastaminen ja uusien asioiden kokeileminen pitää myös mielen virkeänä.

 

Muistakaa toimia vastuullisesti ja turvallisesti."

Polaroid (MATIAS).jpg

SAMI-JAAKKO

  • Instagram

"Tämä maailmanlaajuisesti vallitseva tilanne on kaikkien yhteinen asia ja koskettaa meitä kaikkia, toki toisia enemmän ja toisia ehkä hieman vähemmän.

Nyt on se hetki kun teidän pitää rohkeasti pyytää apua, kun sitä tarvitsette ja muistakaa myös tarjota teidän apuanne toisille, vaikka he eivät sitä teiltä pyytäisikään.

 

Ystävällisyydellä ja avunannolla on nyt myös markkina-arvoa yrityksille sekä brändeille enemmän kun koskaan. Näytä, että oikeasti välität."

JESSIKA ELO

  • Instagram

”Myös koko taide-ja esiintymisalaa pahasti ravisuttanut maailmanlaajuinen pandemia on tuonut ihmisiä yhteen uudella tavalla.

 

Muistammehan kaikki tukea jatkossakin läheisiämme artisteja sekä pienyrittäjiä.

 

Omaan esimerkilliseen käytökseen ja positiiviseen asenteeseen keskittyminen on ainakin omalla kohdallani osoittautunut parhaaksi tavaksi selvitä näiden aikojen yli.”

Jessika Polaroid.jpg

MALIN

  • Instagram

"Nämä poikkeukselliset ajat on vaikuttanut meidän kaikkien arkeen tavalla tai toisella ja sen myötä tulleet rajoitukset ovat tuoneet omia haasteita mukanaan. Haastavina aikoina hyvä asenne on ratkaisevassa roolissa ja haluan uskoa että vaikeatkin ajat tuovat jotain hyvää mukanaan kaikesta huolimatta. Suuret muutokset voivat tuntua haastavilta, mutta ne tuovat mukanaan mahdollisuuksia muutoksiin. Olen esim. omassa arjessani tehnyt muutoksia joita en varmasti olisi ajatellutkaan jos ei oltaisi jouduttu poikkeustilaan. Kun tiettyjä asioita ei ole mahdollista tehdä/toteuttaa perinteiseen tapaan, on löydettävä uusia ratkaisuja ja vaihtoehtoja.

 

Oletan että me kaikki jo tiedämme tässä vaiheessa miten toimia näinä poikkeuksellisina aikoina jotta minimoisimme viruksen leviämistä ja meidän vastuulle jää se toteutuuko se. Jos me kaikki edes hieman astumme ulos mukavuusalueeltamme, keskitytään ongelmien ratkaisemiseen sekä tuetaan toisiamme näinä aikoina niin saadaan paljon hyvää aikaan."

Polaroid (MALIN).jpg